Comencem a col·laborar amb Agroxarxa!


Agroptima i Agroxarxa comencem a treballar junts!

Agroxarxa és l’empresa de serveis d’Unió de Pagesos que dóna assessorament a pagesos i ramaders catalans. Amb Agroxarxa compartim valors com la transparència, qualitat, proximitat al client. Comencem a col·laborar per fer més fàcil la gestió agrícola als pagesos.

 

Des d’avui, podràs dirigir-te a qualsevol de les 24 oficines d’Agroxarxa i allà informar-te sobre Agroptima i els serveis d’assessorament d’Agroxarxa.

Amb aquesta col·laboració, podràs presentar a Agroxarxa els llistats d’informació de la teva explotació que pots extreure fàcilment d’Agroptima quan hagis de fer tràmits de la PAC, assegurances, ajuts… L’avantatge principal és que t’estalviaràs temps i guanyaràs en comoditat, ja que la major part de la documentació a presentar la podràs extreure en 1 clic.

El nostre objectiu és fer més fàcil la gestió de la teva explotació.

La nostra col·laboració sorgeix després d’una prova pilot on un grup d’agricultors d’Agroxarxa han utilitzat Agroptima durant 6 mesos. Segons Pere Torras, que ha fet la prova pilot i ja és client d’Agroptima i Agroxarxa:

“Vaig conèixer Agroptima a través d’Agroxarxa. Com que ara ho anoto tot a l’app d’Agroptima, quan vaig haver de tramitar les assegurances vaig entrar a Agroptima, vaig extreure un llistat i els ho vaig presentar a Agroxarxa. Així ha estat més còmode i he estalviat temps. Ara amb la PAC també ho faré així.”

Encara no coneixes Agroptima? Agroptima és una aplicació per controlar la teva explotació des del teu mòbil. Et permet anotar les feines des del camp i tot es guarda al teu ordinador. Podràs controlar els teus costos, ser més eficient i extreure el quadern de camp. Prova-ho 15 dies gratis!

Per més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres o dirigir-te a la teva oficina d’Agroxarxa més propera: http://www.agroxarxa.com/contacte/

Oficines d’Agroxarxa:

+No hay comentarios

Añade el tuyo