Condicions d’ús

Agroptima, S.L. (d’ara en endavant Agroptima), és l’empresa prestadora del servei Agroptima. Agroptima ofereix un servei de software / programari de gestió agrícola dissenyat per agricultors, tècnics i cooperatives a través del web www.agroptima.com i els seus subdominis (en endavant “Servei”).

Sisplau, llegeix atentament aquestes condicions d’ús abans d’utilitzar el nostre Servei. Aquestes condicions d’us regeixen el teu accés com a Client al nostre Servei i l’ús que en facis d’aquest.

S’entén que has acceptat aquestes condicions d’ús a partir del moment en que crees un compte amb Agroptima, tal com t’informem en el formulari de registre.

Si acceptes aquestes condicions d’ús en representació de la teva empresa o una altra entitat, manifestes i garanteixes que (i) comptes amb l’autoritat legal suficient per vincular a la teva empresa o l’entitat als presents termes i condicions, que (ii) has llegit i comprès aquestes condicions d’ús i que (iii) acceptes aquestes condicions d’ús en nom de la part a la qual representes. Si no disposes de l’autoritat legal necessària per acceptar aquesta vinculació, no continuïs amb la contractació del Servei.

Les noves característiques que es puguin afegir al nostre Servei, estaran subjectes a les condicions d’ús. En cas que continuïs fent ús del Servei després de qualsevol modificació, suposarà la conformitat amb aquestes modificacions.

L’incompliment de qualsevol de les condicions d’ús podrà ser causa d’interrupció de la prestació del Servei.

  1. Condicions del compte

El Client es compromet a proporcionar un nom legal complet, una adreça de correu electrònic vigent i qualsevol altra informació requerida per completar el procés de registre.

El Client és responsable de mantenir la privacitat del seu compte. Agroptima no es fa responsable de qualsevol dany o pèrdua que pugui ser conseqüència d’un error seu en protegir la seva informació d’accés, inclosa la seva contrasenya.

  1. Creació del compte i període de prova

El Client es crea el seu propi compte a través de la pàgina web www.agroptima.com

Just després, ja pot accedir al seu compte i disposar de 15 dies naturals per provar el servei sense cap compromís ni pagament. En acabar el període de prova el Client haurà de fer el pagament del servei per continuar-lo utilitzant.

També pot fer el pagament abans d’acabar el període de prova. En el moment del pagament començaria la seva subscripció.

Si el Client no fa el pagament, s’entén que decideix no seguir amb el servei i les dades que hagi acumulat al seu compte es mantindran per 60 dies als servidors i es poden recuperar en el cas que el Client faci el pagament del Servei.

  1. Pagament i accés

El Servei es cobra en una modalitat de quota anual i no és reemborsable. El servei es pot pagar amb targeta de crèdit o de dèbit.

El Client està d’acord que no serà necessari confirmar la recepció de l’acceptació d’aquestes condicions quan la contractació del servei s’hagi portat a terme exclusivament mitjançant comunicació electrònica.

En cas d’impagament es notificarà l’impagament i si no es fa el pagament es perdrà la capacitat d’accedir al Servei de forma automàtica.

Les quotes no inclouen impostos.

  1. Modificació del servei i de les quotes

Agroptima es reserva el dret a modificar o suspendre, temporalment o permanentment el Servei en qualsevol moment per raons convenients o de força major.

Agroptima es reserva el dret de canviar les quotes amb un preavís de 15 dies. Les notificacions del canvi de quotes es publicaran al lloc web de Agroptima.

  1. Cancel·lació i rescissió

El Client pot cancel·lar el seu compte en qualsevol moment enviant un correu a suport@agroptima.com

Un cop cancel·lat el seu compte, el Client pot decidir mantenir les seves dades al nostre servidor comunicant-ho per correu electrònic a suport@agroptima.com. En cas que no hi hagi cap comunicació amb aquest objectiu el contingut del seu compte serà eliminat en 60 dies.

  1. Condicions generals

El Client és responsable de l’accés i correcte ús d’Agroptima subjecte a la legalitat vigent, sigui nacional o internacional, així com als principis de bona fe, a la moral, bones costums i ordre públic. I específicament, adquireix el compromís de llegir i aplicar diligentment les presents Condicions generals d’ús.

El Client accepta no revendre, duplicar, reproduir o explotar qualsevol part del Servei sense el consentiment explícit escrit d’Agroptima. El Client no pot usar el Servei per emmagatzemar, hostejar o enviar correu electrònic malèvol o no sol·licitat (spam). Tampoc no pot utilitzar el Servei per transmetre cap virus, cuc, o qualsevol altre contingut maliciós o malèvol.

Agroptima no es responsabilitza de qualsevol dany directe, indirecte, secundari, consegüent, especial, exemplar, punitiu, o de qualsevol altre tipus que sorgeixi o que estigui relacionat de qualsevol forma amb l’ús que el Client faci del Servei. Només el Client pot solucionar la insatisfacció del Servei deixant d’utilitzar-lo i cancel·lant el seu compte.

Si qualsevol condició aquí escrita queda invalidada o no pot aplicar-se, l’aplicació de qualsevol de les restants no s’ha de veure en cap cas afectada.

Qualsevol pregunta sobre les Condicions d’ús pots dirigir-te a suport@agroptima.com

Les Condicions d’ús, estableixen un enteniment absolut entre el Client i Agroptima sobre el Servei i prevalen davant qualsevol acord previ arribat entre el Client i Agroptima.

Agroptima es reserva el dret a cancel·lar un compte o impedir l’ús del servei a qui incompleixi les presents Condicions d’ús. Agroptima es reserva el dret d’actualitzar i modificar les Condicions d’ús en qualsevol moment.

Les Condicions i relació que el Client tingui amb Agroptima respecte aquestes Condicions, es regiran per les Lleis d’Espanya. El Client i Agroptima accepten sotmetre’s a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Barcelona per resoldre qualsevol qüestió jurídica en relació a les Condicions.